Новини про зірок
Подобається

Чоловік Ані Лорак розповів про нерухомість у Москві (фото)

25/09/2016     Автор: admin
Чоловік Ані Лорак розповів про нерухомість у Москві (фото)

Чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу має бізнес в Києві та Москві, а також планує купити нерухомість у Іспанії, про це розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Квартиру купили, машину, є водії, охорона, менеджмент, я відкрив свою компанію. Я вважаю це неправильне питання, ми не уходили з України, навіщо повертатися? Ми тут живемо! Багато людей мають різні домівки. У нас є будинок у Туреччині, Україні, Москві, хочу купувати дім у Іспанії. Дуже вигідна ситуація, хочу влітку проводити там час з донько, тому що мені подобається клімат", — говорить Мурат, повідомляє Корупція.Стар

7def784410ef073c8871716ed0400322

У родині співачки не обговорюються питання політики.

"Ми намагаємося не спілкуватися щодо політики Туреччини чи України, ми просто бажаємо людям і в Туреччині, і в Україні миру, тому що війна нікому не потрібна, це неправильно", — каже бізнесмен.

Нагадаємо, співачка Ані Лорак приховувала від сторонніх очей свою єдину дочку Софію. Але з настанням 5 років малятка, вона вирішила показати її шанувальникам і навіть погодилася взяти участь у фотосесії. Перша фотозйомка Кароліни і Софії відбулася для журналу "Ок!".