Новини про зірок
Подобається

Те, що сталося з Софією Ротару налякало всіх (ФОТО)

24/09/2016     Автор: admin
Те, що сталося з Софією Ротару налякало всіх (ФОТО)

Відома співачка Софія Ротару, яка вже багато років радує шанувальників на своїх численних концертах, багато чого досягла в житті. Однак не все так безхмарно в житті співачки.

14 років тому від інсульту помер чоловік Софії Михайлівни, передає Корупція.Стар

Ця втрата увігнала співачку в страшну депресію, з якої вона насилу впоралася, але цю втрату не забула досі. Сестра Ротару розповіла про найстрашнішу трагедію в житті співачки.

Шлюб Софії Ротару і народного артиста України Анатолія Євдокименка тривав більше 30 років. Смерть чоловіка, якого раптово розбив інсульт, стало справжнім потрясінням для всієї родини, але Софія Михайлівна перенесла це важче інших.

Майже тридцять п'ять років прожили Софія Ротару і Анатолій Євдокименко в любові, злагоді і злагодженій роботі. Співачці заздрили і глядачі, і колеги: люблячий чоловік, успішна кар'єра, любов глядачів. Все, про що тільки може мріяти актриса! Але щастя зруйнувала хвороба — в кінці дев'яностих на чергових гастролях у Анатолія стався інсульт. Тільки він став приходити до тями — через рік другий. Тоді вже втратив мову. Але Софія Михайлівна не здалася, вона довго боролася, лікувала чоловіка у різних лікарів. Доглядала, намагалася завжди бути поруч.

322-1024x479 1140

"Соня відлучалася тільки на концерти і в церкву помолитися, — каже Ауріка. — У 2002 році Толю знову поклали в лікарню, а там — третій інсульт, останній… Соня з Русланом, який став помічником у мами замість батька, тоді подорожував з концертами по Німеччині. Зателефонували мені з лікарні: "Анатолію стало гірше. Приїжджайте". Я повідомила Соні і Руслану, які прервали гастролі. Вже через кілька годин вони були в Київській лікарні. Толік так і не прийшов у свідомість — помер на руках у Соні…".

На півроку вона пропала з телеекранів, відмовлялася від вигідних пропозицій і закинула роботу. За словами її сестри Ауріки Ротару, цілі дні вона проводила на кладовищі біля могили чоловіка. Вивести співачку з депресії зміг тільки син — він попросив почати працювати заради батька, присвятити йому пісню, щоб він міг порадіти за них з того світу. Після цього випадку співачка записала альбом з новими композиторами і назвала його «Єдиному».