Новини про зірок
Подобається

Особистий архів: хакери зламали акаунт Міддлтон (фото)

24/09/2016     Автор: admin
Особистий архів: хакери зламали акаунт Міддлтон (фото)

Хакери зламали iCloud Піппи Міддлтон

Зловмисники викрали гроші з особистого аккаунт сестри Кейт Міддлтон. iCloud рідної сестри Кейт Міддлтон був зламаний хакерами. Близько трьох тисяч фотографій Піппи, тепер намагаються продати в ЗМІ. Що робитиме в даній ситуації Піппа Міддлтон — поки невідомо. Але адвокат Піппи підтвердив дану інформацію, повідомляє Корупція.Стар

І хоча, сестра герцогині Кембриджської попросила поважати її право на особисте життя, явно що деякі видання не зможуть обійти стороною такі архіви. Відзначається, що багато хто з знімки носять особистий характер, в тому числі були й відверті фото її нареченого Джеймса Меттьюз.

9d4_pippa_middlton_i_dzheyms_mett_yus

В акаунті Міддлтон також зберігалися знімки її племінників — принца Джорджа і принцеси Шарлотти.

Відзначимо, що після весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон, її молодша сестра стала однією з найбільш обговорюваних персон Туманного альбіону. Увагу преси прикували не тільки жеіх і наречена, а й плаття, яке вигідно підкреслювало апетитну фігуру подружки нареченої — Піппи Міддлтон.

8bd_pippa04092014_2

Один продюсер фільмів для дорослих направив Піппе офіційний лист з пропозицією знятися в одній з еротичних стрічок за 5 мільйонів доларів, назвавши її попу "головною зіркою королівського весілля".

Нагадаємо, що недавно Орландо Блум став жертвою папараці. У ЗМІ з'явилися досить відверті фотографії відомого актора Орландо Блума. На ньому абсолютно немає одягу. Численні репости, коментарі, меми. Чи є хто, хто не бачив або не чув про пікантну ситуацію, в яку потрапив знаменитий актор. У свою чергу сам актор дав відповідь журналістам.