Новини про зірок
Подобається

Жанна Бадоєва знову разом з Аланом Бадоєвим (ФОТОДОКАЗ)

23/09/2016     Автор: Катерина Гук
Жанна Бадоєва знову разом з Аланом Бадоєвим (ФОТОДОКАЗ)

Екс-подружжя зустрілося в Римі, щоб обговорити деталі майбутньої спільної роботи.

Незважаючи на те, що кілька років тому Алан і Жанна Бадоєва офіційно розлучилися, вони зуміли зберегти теплі дружні стосунки, передає Корупція.Стар

 Красномовно це довів Алан, коли видавав заміж свою екс-дружину за бізнесмена Василя Мельничина. Потім Жанна переїхала в Італію на постійне місце проживання, забравши з собою сина і дочку. Але і тут її колишній чоловік не залишився в стороні, він регулярно зустрічається зі своєю дочкою Лолітою, яка живе з мамою і татом по черзі.

1474612302_alan-badoev 1474612327_badoevy

На офіційній сторінці в Інстаграмі Жанна Бадоєва розповіла про те, що вона разом з Аланом знову щільно співпрацювати: "Як і для чого зібралася така чудова команда в Римі, на чолі з кращим режисером пострадянського простору і мої улюблені дизайнери , приголомшлива Тіна, смілива Таня та чудовий Микита, ви скоро дізнаєтеся! Єдине, що можу сказати сьогодні, що це був дуже чудовий творчий день!!! Спасибі всім!!!! Скоро все розповім))))". 


Судячи за словами телеведучої, вона разом з Аланом Бадоєвим у найближчому майбутньому презентують новий проект. Передплатники Жанни то і справа, що відзначають, що вона добре виглядає поряд з колишнім чоловіком, незважаючи на присутність справжнього чоловіка за цим же столом.