Зіркові скандали
Подобається

Ножі та морозиво вночі: няні дітей Бреда Пітта та Анджеліни Джолі розповіли, як зірки виховували малечу (ФОТО)

23/09/2016     Автор: admin
Ножі та морозиво вночі: няні дітей Бреда Пітта та Анджеліни Джолі розповіли, як зірки виховували малечу (ФОТО)

Ще задовго до розлучення Бред Пітт розповів про свої унікальні методи виховання дітей, передає Корупція.Стар

"Я регулярно кусаю своїх дітей, це схоже на трюк, — говорив Пітт в 2011, — Я мордую їх голодом". Авжеж актор жартував, але пізніше в ток-шоу сказав, що дійсно саджає свого сина Пакса на стілець "тайм аут".

724814_2_w_590
Анджеліна Джолі та Бред Пітт виховують всиновлених 15-річного Медокса, 12-річного Пакса, 11-річну Захару, біологічних: Шайло близнюків Нокс та Вівьен вісьми років. Крім того, що діти часто їздили у табори для біженців разом зі своїми батьками, їхній побут був дещо хаотичним.

Цього року Анджеліна довірила виховання своїх дітей брату Джеймсу, якому дає 10% від своїх заробітків, також навколо малечі постійно були кілька няньок та репетиторів.

724814_1_w_590
Діти ніколи не ходили до школи. Джерело наближене до зірок розповіло, що Медокс, який за словами Анджеліни мав високий рівень IQ, відвідував школу Lycee Francais у Лос-Анджелесі 5 років тому, але потім перестав. "Тепер Анджеліна хоче віддати їх до школи, щоб вони були більш соціалізовані", — говорить джерело.

Але Пітт так не вважав. Він описував атмосферу у будинку як, та що була у картині "Пролітаючи над гніздом зозулі", в моральному плані.

"Ось звичайний ранок у нашому будинку. Хаос з ранку до вечора і навіть інколи допізна", — сказав Пітт.

Тепер цю фразу не сприймають, як жарт.

Няні пари теж почали говорити, і те що вони розповідають шокує. Одна з них розповіла виданню Touch, діти постійно використовували нецензурну лексику і билися.

724814_3_w_590
Медокс пив вино та їздив на авто навколо маєтку.

Діти більше слухали Пітта, в плані дисципліни.

"Анджеліна Джолі і Бред Пітт не контролювали дітей. Посеред ночі вони бігали по галявині і батьки намагались їх вкласти спати", — говорить няня журналу.

Інше джерело розповіло, що Пітту було складно виховувати дітей і він постійно кричав на них і вводив жорсткі правила, Анджеліна не робила так.

Пітт син баптистів з Середнього-Заходу і не був таким богемним, як його дружина, яка залишилась без матері, коли була ще дуже юною.

Донька Пітта Шайло любила одягатися хлопцем з дитинства. Анджеліна та Бред підтримували її.

"Ми називаємо її Джон", — говорив актор.

Медокс грався з ножами та марив бойовими мистецтвами. Коли Медоксу було 6, Анджеліна гордо сказала: "Він цікавиться війною та пістолетами. На День матері він намалював автомат і Бред зробив з цього намисто, що було дуже приємно. Це дуже мило".

724814_6_w_590
Коли йому виповнилось 7, він почав колекціонувати ножі.

"Моя мама купила мені ніж, коли мені було 11 чи 12 років і я вже купила Медоксу такий же", — говорить Анджеліна в бесіді з W magazine.

8-річного Медокса взяли у табір для біженців. Люди, які були поряд, розповіли, що, де була родина, там то починався хаос.

Анджеліна Джолі та Бред Пітт мали нерухомість у Лос-Анджелесі, Новому Орлеані і Фрації, багато жили у готелях.

Іноді Анджеліна та Бред просто йшли з будинку. Коли вони вирішували побути наодинці, то просто йшли в готель. Вони знімали номер, хоча мали власний дім.

Джерело розповіло, що армія помічників давала можливість не привчати дітей до щоденного режиму. Через подорожі, майже неможливо допомогти дітям осісти, тим більше що було багато перельотів.

"Няні дивились з дітьми мультики всю ніч, доки Анджеліна та Бред спали у сусідній кімнаті", — говорить джерело виданню.

"Няні працювали без віхідних та відпусток. Бред міг несподівано захотіти поїсти піцу з дітьми і забирав їх на день, позбавляючи можливості дотримуватися режиму.

Наприклад, одного разу у Іорданії вночі пара взяла дітей і нагодувала морозивом. Але це діти, тим більше прийомні, які і так не привчені до багатьох речей, їм треба коріння, зв'язки, друзі…все чого у них не було", — додає інсайдер.


Малюки були сором'язливі і рідко знаходили спільну мову з іншими дітьми.

Медокс, якого всиновили у Камбоджі брав уроки гри на фортепіано, вільно розмовляє англійською, французькою, іспанською та кхемерською. Розповідали, що він талановитий футболіст.

Анджеліна в інтерв'ю BBC Woman's Hour, поділилась, що діти розмовляють різними мовами, адже вона сподівається, що вони виростуть громадянами світу.

"Ми подорожуємо Азією, Африкою, Європою, де вони народились. Хлопчики, Медокс та Пакс, знають, що народились в Східній Азії і їхня їжа та музика, друзі, вони поважають їх", — сказала знаменитість.