Новини про зірок
Подобається

Зірка Comedy Woman вперше розповіла про трагедію в родині

22/09/2016     Автор: admin
Зірка Comedy Woman вперше розповіла про трагедію в родині

Зірка Comedy Woman Катерина Варнава вперше розповіла про трагедію в родині.

Про це вона зізналася в програмі Юлії Меньшової "Наодинці з усіма". Катерина не могла стримати сліз, коли говорила про старшого брата Ігоря, якого не стало, передає Корупція.Стар

Кілька місяців тому артистка втратила рідного брата.

Коли ведуча звернулася до Каті з питанням про її рідних братів, які чимало зробили для неї в період взросління, та виступила з несподіваною заявою. 

Виявилося, що в родині зірки трапилося горе — з життя пішов її старший брат.
Говорячи про нього, артистка не могла стримати емоцій. На її очі миттєво навернулися сльози, і їй стало важко вимовляти кожне слово.

"На жаль, мій старший брат кілька місяців тому помер. І тема братів для мене зараз болюча … Ні, мене не кривдили. Старший брат … Старший брат мене завжди захищав … Ігор", — насилу вимовила Варнава.

Артистці боляче згадувати про старшого брата.

Пізніше, трохи оговтавшись, Катерина продовжила розмову. Вона не стала в подробицях розповідати про те, як саме це сталося, однак зазначила, що багато в чому зобов'язана своїй сім'ї.

"У мене прекрасні брати, і мені взагалі дуже пощастило в житті, що я в такій сім'ї виросла і що мене так виховали, — заявила Катерина Варнава. — Комусь я можу подобатися, комусь не подобатися, але я знаю, що ті люди, які мене оточують, вони бачать в мені виключно ті позитивні якості, які в мене саме заклали батьки і мої брати".


Варто відзначити, що зірка гумористичного шоу завжди була досить закритою персоною — вона не любить розмов про особисте, не ділиться новинами про зміни у своєму житті на сторінках соцмереж, а також не коментує безліч чуток, які ходять навколо її імені. Так чи інакше, промовчати про сімейну трагедію в бесіді з Юлією Меньшовою вона не змогла — ймовірно, зірці все ще боляче згадувати про це. Катерина Варнава прийняла співчуття ведучою "Наодинці з усіма" і поспішила переключитися на обговорення іншого питання.

До слова, після виходу ефіру артистка звернулася до шанувальників в мікроблозі і подякувала їм за неймовірну підтримку і увагу, яку вони проявили по відношенню до неї, коли дізналися про її біду.

"Спасибі вам за приємні слова", — уклала Катерина Варнава.