Плітки
Подобається

У Лери Кудрявцевої серйозні проблеми у відносинах з чоловіком (ФОТО)

22/09/2016     Автор: Катерина Гук
У Лери Кудрявцевої серйозні проблеми у відносинах з чоловіком (ФОТО)

Лера Кудрявцева з недавніх пір практично не бачить свого молодого чоловіка. 

І якщо раніше, за словами телеведучої, розлуки йшли відносинам пари тільки на користь, то зараз вона бачить цю ситуацію вже не такою радісною, передає Корупція.Стар 

Справа в тому, що деякий час тому чоловік Лери Ігор Макаров перейшов в інший хокейним клуб — "Салават Юлаєв". І це навряд чи було б подружжю незручності, якщо б йому не було потрібно на час спортивного сезону змінити місце проживання.

1406449116

Тепер Ігор живе і тренується в Уфі. А ось Л. Кудрявцевої робота не дозволила приміряти на себе роль "дружини декабриста". Звичайно, коли в розкладі Лери утворюється "вікно" вона насамперед летить до чоловіка, проте це відбувається не так часто, як їй хотілося б. 

Приміром, днями, вона прилетіла до коханого, але вже через добу була змушена знову з ним розлучитися. "Ще не полетіла, а вже сумую…" — підписала вона ніжне фото з В. Макаровим.

Між іншим, спочатку Лера дуже зраділа переведенню Ігоря в новий хокейний клуб. Раніше Л. Кудрявцева розповідала, що їх пара з легкістю переживає розлуки. 

Більш того, телеведуча була впевнена, що саме завдяки "гарячим" зустрічам після розставання їм досі вдавалося підтримувати романтику у стосунках. 

Однак зараз перспектива розлуки з чоловіком вже здається Лері не таким яскравим. Втім, її прихильники впевнені, що зоряна пара зможе подолати виниклі труднощі.