Новини про зірок
Подобається

Син Ірини Білик здивував своїм зовнішнім виглядом (ФОТО)

22/09/2016     Автор: admin
Син Ірини Білик здивував своїм зовнішнім виглядом (ФОТО)

Нещодавно син співачки Ірини Білик, Гліб, закінчив школу. Хрещений батько хлопця, продюсер Юрій Нікітін розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 про його музичні вподобання, передає Корупція.Стар

"Мені подобається його сьогоднішній імідж з довгим волоссям. Він же барабанщик, музикант, барабанить цілими днями, тому за іміджем йому потрібне довге волосся", — говорить Юрій Нікітін.

Продюсер вважає себе непоганим хрещеним.

"Хороший, але неідеальний", — каже Нікітін.

Нагадаємо, Ірина Білик не проти піарити гурт свого сина. Зірка розповіла, що наразі її син готується до вступу у вищий навчальний заклад.

"Докладаю зусиль, ми знайшли всіх людей, які можуть з ним займатися, це дуже серйозний вуз і в мене тільки одна проблема: він купив електроні барабани і цілодобово грає на цих барабанах і він найближчим часом стане моїм барабанщиком, а не студентом. Ми вирішили нікому не говорити поки він не вступить", — говорить співачка.

"Вищ не творчій. Я думаю він інструменталіст, тому що він вміє грати на гітарі, на акустичній гітарі, на бас-гітарі, на фортепіано і на барабанах. Він має музичний гурт і я рада, що він розуміє, що інші музиканти роблять в гурті. Я вже сказала, що: "ви мені скажіть назву і буду піарити". Він сказав "ні, не треба, дякуємо, мамо". Нормальний пацан". — каже Ірина Білик.

704003_1_w_590