Зіркові скандали
Подобається

Терміново: коханка Бреда Пітта вагітна (ФОТО)

21/09/2016     Автор: admin
Терміново: коханка Бреда Пітта вагітна (ФОТО)

Іноземні ЗМІ підірвала новина про вагітність актриси , яку називають коханкою Бреда Пітта. Французька красуня чекає на другу дитину. І хоч раніше в інтерв'ю вона заявила, що всі чутки про її роман з 52-річним Бредом безпідставні, папараці продовжують наполегливо розвивати цю тему, передає Корупція.Стар

Як стверджує видання The Sun, Котійяр чекає дитину, але причетність до цього Пітта категорично заперечує. Батьком дитини може бути як він, так і Гійом Кане, батько первістка актриси.

history28-1b

Котійяр складається з французом у фактичному шлюбі з 2007 року. Закохані оголосили про заручини в грудні 2008 року, але клятв вірності поки ще не сказали. Якщо чутки про зраду Маріон підтвердяться, то вже і не скажуть.

"Так все в Парижі вже в курсі, що Маріон чекає другого. Вона виглядає абсолютно щасливою і квітучою через свою вагітність. Вона каже, що не кидала Гійома. Чутки про роман з Піттом засмучують її, вона відчуває себе спустошеною через це ", — повідомив виданню близький друг актриси, який побажав залишитися неназваним.

Однак, якщо вірити іноземним ЗМІ, Пітт буквально зачарований Котійяр, з якою знімався у фільмі "Союзники". Уже тоді, під час роботи Бреда над картиною, світські хронікери писали, що дружина ревнує його до партнерки. Чутки про зраду виникли не на порожньому місці. Режисер фільму Роберт Земекіс стверджував, що між партнерами була божевільна хімія, від них просто летіли іскри.

Папарацці пачками публікували фото зі зйомок, на яких Бред і Маріон виглядали підозріло щасливими. Пітт в цей період буквально сяяв, що було особливо помітно на тлі вічно похмурою і зосередженої Анджеліни.