Новини про зірок
Подобається

Співачка Адель відправляється вчитися в університет (ФОТО)

21/09/2016     Автор: Катерина Гук
Співачка Адель відправляється вчитися в університет (ФОТО)

Британська співачка Адель, яка з недавніх пір живе в Сполучених Штатах Америки, заявила про те, що планує вступити в університет. 

Артистка зізналася, що колись, коли вона була молодша, їй пропонували вчитися в Ліверпульському університеті, але вона відмовилася, тому що одночасно отримала пропозицію підписати контракт, передає Корупція.Стар

Під час нещодавнього концерту в Бостоні Адель повідомила, що все одно рано чи пізно здійснить свою мрію.

w460-30-14-300x178

 «Я відчайдушно хочу вчитися в університеті. Я знаю, що це звучить смішно, але це та річ, яку я коли-то обов'язково реалізую», — сказала Адель. Не виключено, що це відбудеться в Гарвардському університеті, про що британка також згадала.

«Я хочу зробити виступити в Гарварді, але не думайте, що я достатньо розумна, щоб вступити туди. Я куплю собі футболку і буду спати в ній. А коли я буду вчитися там, то важливості буду носити окуляри» — сказала Адель.

Днями співачка анонсувала десятирічну перерву у своїй гастрольної діяльності і пообіцяла ошелешеним фанатам, що протягом багатьох років після завершення туру вона не буде виступати на сцені.

Нагадаємо, що нещодавно, в день 33-річчя Емі Вайнгауз, Адель виступила зі зворушливою промовою, подякувавши усопшую артистку за свою кар'єру.


«Я знаю, що 90% мого музичного успіху – заслуга Емі. З-за неї я взяла в руки гітару, з-за неї я почала писати свої власні пісні. Якби не вона, то всього цього не було б», — сказала Адель.