Новини про зірок
Подобається

Кучерява і задиракувата: публіка вперше побачила Равшану Куркову в такому вигляді (ФОТО)

21/09/2016     Автор: Катерина Гук
Кучерява і задиракувата: публіка вперше побачила Равшану Куркову в такому вигляді (ФОТО)

Російська актриса кардинально змінила стиль укладки, що одночасно здивувало і захопило її підписників.

Равшана знімається в новому кіно, а на своїй сторінці в Інстаграмі вона показала свіже селфі зі зйомок, передає Корупція.Стар

На цій фотографії пекуча брюнетка з рівними волоссям перевтілилася в милу кокетку з кучериками. Буквально за ніч знімок зібрав майже 60 тисяч лайків, причому їх кількість досі продовжує зростати. Куркову скупали в компліментах, зазначивши, що з новою зачіскою вона виглядає не менш ефектно, ніж раніше.

1474440310_kurkova

Підписники залишили безліч подібних коментарів: "Милашка-очаровашка!!!", "Класна зачіска! Ви просто красоточка!", "У Вас очі як два агата, красу не описати словами)))" і так далі. Найбільше прихильників Равшани Куркової розчулило те, що її справжнє обличчя, не перероблене у пластичного хірурга. Природа і гени нагородили актрису неймовірно красивими рисами обличчя, якими захоплюються десятки тисяч людей.


До речі, Равшані Курковій 36 років, а вона все ще не заміжня і в неї немає дітей, тому армія фанатів завжди бажає їй скоріше знайти своє жіноче щастя, знайти любов і стати мамою.