Новини про зірок
Подобається

Ольга Фреймут похвалилася бездоганною фігурою після пологів під час тренування (ФОТО)

20/09/2016     Автор: Катерина Гук
Ольга Фреймут похвалилася бездоганною фігурою після пологів під час тренування (ФОТО)

Зіркова мама Ольга Фреймут вперше після пологів показала фігуру під час заняття у фітнес-клубі.


Знаменитий Інспектор країни Ольга Фреймут в цьому році стала двічі мамою. Ведуча дуже довго і ретельно приховувала свою вагітність, а також ім'я батька дитини, передає Корупція.Стар

Про своє цікаве положення Фреймут повідомила в січні досить оригінальним способом, вона запросила пресу до себе в гості і дала інтерв'ю. Термін вагітності до того часу був вже такий, що приховувати живіт не мало ніякого сенсу. Свого сина Ольга народила 8 травня 2016 року, а про знаменну подію повідомили її колеги по роботі.

1_906-600x600
Після хрестин малюка Ольга Фреймут розповіла на своїй сторінці в Instagram, що сина назвали Валерієм і розкрила головну інтригу – назвала ім'я батька своєї дитини. Ним виявився генеральний директор «Нового каналу» Володимир Локотко.

freymut-son
Після вагітності і пологів Оля швидко повернулася у форму, а через два місяці приступила до роботи. Телеведуча активно почала спілкуватися з шанувальниками в соцмережах, і ділитися особистими фотографіями. Днями знаменита мама опублікувала фото улюблених чоловіків, а сьогодні взагалі похвалилася ідеальною фігурою в спортивному одязі під час тренування.


Породіллі #від ianazaets

Крім інспекцій по Україні провідною слід провести серію майстер-класів, як залишатися у такій чудовій формі після народження дитини. Чекаємо з нетерпінням!
 

444444444-1