Фіналістка «Холостяка» не побоялася показати себе у всій красі: шанувальники в шоці (ФОТО)

20/09/2016     Автор: Катерина Гук
Фіналістка «Холостяка» не побоялася показати себе у всій красі: шанувальники в шоці (ФОТО)

Екс-учасниця шоу "Холостяк" практично вперше поділилася селфі без макіяжу.

Одна з найяскравіших учасниць проекту "Холостяк", що дійшла до фіналу, але так і не отримала заповітного визнання від Андрія Іскорнєва і заручального кілечка, поділилася відвертим знімком в Інстаграмі з тієї точки зору, що перед публікою вона рідко з'являється без косметики на обличчі, передає Корупція.Стар 

Яна Станішевська — смілива дівчина, що володіє природною красою, так що не дивно, що вона не відчувала страх перед інтернет-користувачами, коли виставляла фотографію в стилі "nude".

_mg_9458

Підписала Яна своє натуральне селфі так: "Приймайте в рядах блакитнооких! no make up no problem". Підписниці Станішевської завалили стрічку коментарів компліментами на її адресу, називаючи дуже милою і привабливою дівчиною, якій є що показати. До речі, зараз фіналістка третього сезону "Холостяка" позбавляється від старого татуажу брів і хоче зробити новий, а її прихильниці стверджують, що вона і так прекрасна.

1474369863_stanishevskaya

Станішевська не просто так виклала нове фото в Instagram, вона хотіла продемонструвати свої блакитні очі, які стали такими за рахунок лінз. Насправді, у Яни очі карі і її подписчицы вважають, що без лінз вона молодша і ефектніше виглядає.