Новини про зірок
Подобається

Як виглядали актори «Вороніних» до зйомок в серіалі (ФОТО)

19/09/2016     Автор: Катерина Гук
Як виглядали актори «Вороніних» до зйомок в серіалі (ФОТО)

«Вороніни» в ефірі вже сім років і за цей час встигли полюбитися російському глядачеві: в тому числі й тому, що в цьому серіалі наявності всі ознаки ситкому (ситуативної комедії). 

Різниця віків і поколінь, стосунки між батьками і їх дорослішими дітьми, різне сприйняття світу — все це дозволяє зробити сюжет динамічним і невичерпним, передає Корупція.Стар

Варто сказати про те, що перші 10 сезонів серіалу (зараз їх вже 17), були ремейком американського ситкому «Всі люблять Реймонда» і тільки з 11-го «Вороніни» повністю перейшли на вітчизняний формат: тепер героям доводиться вирішувати проблеми, з якими може зіткнутися середньостатистична російська сім'я. Ми пропонуємо тобі добірку фото, на яких ти зможеш побачити, як виглядали актори серіалу до того, як стали в ньому зніматися.


Георгій Дронов — Костянтин Миколайович Воронін, чоловік Віри, спортивний журналіст газети «Спорт».

1-7

Катерина Волкова — Віра Сергіївна Вороніна (в дівоцтві Золотарьова), дружина Кості, домогосподарка, дизайнер за освітою.

2-7

Станіслав Дужников — Леонід Миколайович Воронін, капітан/майор/підполковник міліції/поліції, старший брат Кістки, зі 140-ї серії — чоловік Насті. У 268-ї серії пішов з поліції у відставку, а в 282-й влаштувався у внз викладачем права.

3-7
Андрій Кайков — Роман Альбертович Шварц, старший брат Насті, наречений Оксани, охрещений як Гельмут.

4-6

Борис Клюєв — Микола Петрович Воронін, батько Кості і Льоні, пенсіонер, служив прикордонником, до виходу на пенсію працював на заводі.

5-6

Юлія Куварзина — Анастасія Альбертівна Вороніна (в дівоцтві Шварц), подруга і однокурсниця Віри, друга дружина Ліні. Хрещена як Ізольда, батьки за національністю поволзькі німці. Вона дизайнер за освітою, у 332-ї серії влаштувалася нянею в дитячий сад.

6-5

Яніна Студилина — Олена, сусідка Льоні.

7-4
Маша Ільюхіна — Марія Костянтинівна Вороніна, старша дочка Кості і Віри.

8-3

Філіп і Кирило Воробйови.

9-3

Хто знає, не прибери одного разу Костя перегородку на балконі, може, не було б і в помині цього серіалу. А так тебе чекає ще не одна симпатична жарт, дорогий телеглядач.