Новини про зірок
Подобається

«Як раніше вже ніколи не буде»: Хто розбив серце Віталія Козловського (ФОТО)

19/09/2016     Автор: Катерина Гук
«Як раніше вже ніколи не буде»: Хто розбив серце Віталія Козловського (ФОТО)

Віталій Козловський вперше розповів про те, як йому розбили серце.


Не так давно Віталій Козловський офіційно підтвердив свої відносини з Раминою і зізнався, що зараз він дуже щасливий у коханні. Однак кілька років тому в його житті трапилася історія, яка залишила відбиток у душі, передає Корупція.Стар

«Коли закохуєшся, то здається, що це почуття буде тривати вічно, — ділиться Віталій, — але іноді любов закінчується, навіть коли хтось із двох людей все ще любить і намагається втримати стосунки. Коли це сталося в моєму житті, найважче мені було пережити першу ніч без коханої людини. Ту ніч, коли лягаєш у холодну постіль і розумієш, що так, як раніше, вже не буде ніколи».

23591_315

Про це всепоглинаюче почуття Віталій Козловський зняв новий кліп на пісню «Перша ніч без тебе». Героїнею відео, яка за сюжетом розбиває серце співака і у фіналі розсіюється, немов дим, стала телеведуча Наталі Аминева.

Сам співак у новому відео демонструє не тільки приголомшливу фізичну форму, але і свої танцювальні вміння, адже найсильніші емоції за сюжетом кліпу передані саме через складну хореографію.
Зйомки проходили в старовинному особняку 1899 року, більш відомому під назвою «Шоколадний будиночок».