Новини про зірок
Подобається

Дружина Ігоря Ніколаєва серйозно хвора, в небезпеці малолітня дочка (ФОТО)

19/09/2016     Автор: Катерина Гук
Дружина Ігоря Ніколаєва серйозно хвора, в небезпеці малолітня дочка (ФОТО)

Дружина відомого композитора Ігоря Ніколаєва, співачка Юлія Проскурякова, поскаржилася на нездужання. 

За словами дівчини, вона підхопила вірус. Про це Проскурякова розповіла у себе на сторінці в Instagram, передає Корупція.Стар

"Я хворію. Не трусити, не кантувати, при пожежі виносити першої", – звучить пост. Вона також зізналася, що поки не знає, як позбутися від вірусу, адже антибіотики приймати категорично заборонено – Юлія годує грудьми свою маленьку доньку Вероніку. 

5154-330686-265x252

"Вітамін С не можна і взагалі нічого не можна, прямо не знаю чим лікуватися, чекаю лікаря", – розповіла дружина Миколаєва. Причиною поганого самопочуття виконавиці може бути зміна клімату і похолодання в Москві. 

Як повідомляв "УРА-Інформ", Вікторія Боня не боїться приймати заборонений в Росії і багатьох інших країнах препарат – відвари із трави аяуаски. За словами світської левиці, даний напій – її найулюбленіший після води. Боня впевнена вона виглядає так чудово і молодо через вживання відвару. 

До речі, у фахівців свою думку на цей рахунок – вони стверджують, що аяуаска надає сильний ефект на психічне здоров'я і здатна викликати галюцинації.