Новини про зірок
Подобається

Альона Водонаєва в «бабусиному вбранні» розчарувала прихильників (ФОТО)

19/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Альона Водонаєва в «бабусиному вбранні» розчарувала прихильників (ФОТО)

Фанати Альони Водонаєвої розкритикували її новий образ, назвавши його дуже схожим з вбранням для бабусь.

Зірка і колишня учасниця проекту «Дом-2» Альона Водонаєва опублікувала на своїй сторінці в Instagram нове фото, на якому вона постала перед публікою в рожевому платті і темних панчохах, а довершували образ туфлі з котиками, передає Корупція.Стар

Подібний наряд викликав безліч нарікань у шанувальників, який вказали на явний несмак і неправильно підібрані речі. Окремої критики удостоїлася і укладка Водонаєвої, яка на думку багатьох користувачів зовсім відсутня. Також сама співачка розповіла, що цього разу їй допомагала її нова «богиня пензликів і помад», яка також зайнялася і макіяжем дівчини.

w460-14-23

Незважаючи на це, шанувальники висловили крайнє обурення, бо зачіска кумира стала не краще, а помітно гірше, ніж було до цього. Також деякі критики пояснили, що таку укладку можна зробити і в домашніх умовах, а не в спеціалізованому салоні. Не обійшлося і без загальної картини на фотографії, яка явно зорово зменшувала фігуру і ноги Олени Водонаєвої.

Користувачі порадили їй більше їсти, набрати трохи ваги і неодмінно перестати носити вбрання, що підкреслюють її маленькі ноги.