Новини про зірок
Подобається

У Мережі з’явилися інтимні фото співачки Валерії (фото 18+)

18/09/2016     Автор: Яна Романська
У Мережі з’явилися інтимні фото співачки Валерії (фото 18+)

Алла Юріївна Перфілова — справжнє ім'я Валерії — народилася 17 квітня 1968 року в місті Аткарську Саратовської області. Батько — Юрій Іванович Перфілов був директором музичної школи Аткарська, мати — Галина Миколаївна Перфілова (д. Нікітіна) викладач тієї ж школи. Бабуся Валентина Дмитрівна Нікітіна (рід. 6 листопада 1913) — їй виповнилося 100 років (!).

Закінчивши Аткарську музичну школу, Алла в 1985 році приїхала до Москви і вступила в клас естрадного вокалу Державного музично-педагогічного інституту імені Гнесіних, який закінчила в 1990 році, передає Корупція.Стар

Ось десь 1992 році з виходом перших альбомів англійською мовою і з'явилася "Валерія" — популярна і всенародно улюблена співачка. Алла Перфілова залишилася в минулому.

З тих пір Валерії вдалося багато. У рейтингу журналу «Forbes», наприклад, серед 50-ти найбільш високооплачуваних російських діячів кіно, спорту, літератури і музики Валерія займала 9-е місце (серпень 2005 року).

Валерія була обличчям рекламних кампаній ряду міжнародних торгових марок. Володарка власної лінії парфумів і ювелірних прикрас «De Leri».

У 2006 році 200-тисячним тиражем вийшла автобіографічна книга співачки — «І життя, і сльози, і любов».

Співачка Валерія народивши трьох дітей, продовжує співати, давати сольні концерти, записувати нові альбоми і кліпи. І прекрасно виглядає при цьому в сексуальному плані!

Історія Валерії нагадує казку про Попелюшку. Валерії точно також доводилося в дитинстві багато працювати над собою, вчитися, а в один прекрасний день вона приїхала у велике місто і підкорила і місто і всю країну.

І з тих пір радує нашого глядача як своїм голосом, так і прекрасним вигядом оголеного тіла.

unnamed-1 unnamed-2 unnamed-3 unnamed