Новини про зірок
Подобається

Співак Олександр Буйнов засвітився в еротичній сцені з сексуальною незнайомкою (ФОТО)

18/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Співак Олександр Буйнов засвітився в еротичній сцені з сексуальною незнайомкою (ФОТО)

Артист здивував шанувальників нестандартними фото.

66-річний співак засвітився в еротичній сцені з невідомою красунею: на чорно-білих знімках, опублікованих з мережі, поруч з Олександром Буйновим лежить незнайомка в еротичній білизні, передає Корупція.Стар

Спочатку шанувальники артиста навіть почали бажати парочці ненудної ночі. Але! Всі ці пікантні кадри – тільки заради творчості, поспішив заспокоїти своїх підписників співак.

24203648 24203647

— Другий день тривають зйомки кліпу-фільму на пісню "Сто тижнів". Все буде в кольорі, просто я люблю естетику ЧБ. В цьому випадку нагадує старі італійські стрічки. У ролі Дракули Олександр Буйнов. Знекровлене тіло — Христина Пітерська, — підписав під фотографіями Буйнов.

В особистому житті артиста, за його визнанням, все відмінно. 12 вересня Олександр відсвяткував своє тридцятиріччя щасливого подружнього життя зі своєю третьою дружиною Оленою. Вона, за його словами, найбажаніша жінка в його житті.

-12 вересня 2016 року ми відзначили тридцятиріччя нашого життя… До цього у неї була своя, а у мене Все почалося в Новий 1986 рік! Це було вчора! Будь щаслива, Оленка зі мною! Так, чоловічий егоїзм. Тридцять (!) років! Завжди твій старший лейтенант запасу Буйнов, — написав Олександр.