Сімейна ідилія: зоряна мама Яна Соломко показала доньку (ФОТО)

18/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Сімейна ідилія: зоряна мама Яна Соломко показала доньку (ФОТО)

Популярна українська співачка і телеведуча Яна Соломко показала, як проводить останні теплі дні у своєму заміському будинку в Києві.


Зіркова мама Яна Соломко опублікувала на своїй сторінці в Instagram свіже фото, на якому позує на зеленій галявині зі своєю маленькою донькою Кірою, передає Корупція.Стар

Схоже, чарівне малятко росте такою же кудряшкою, як і її знаменита мама, про що повідомили у коментарях до зворушливого знімку шанувальники артистки.

 

«Крихітка. Буде така ж кучеряшка як мамочка», «Така ж кучерява, як і матуся», — повідомили шанувальники.

На знімку Яна з'явилася в стильному вбранні від La Magnetique українського дизайнера Катерини Фруминої, в той час як її донька позувала в червоному вбранні і туфельках в тон.

Зіркова мама, як і раніше не показує личко своєї доньки. Яна рідко публікує в мережі знімки доньки, а також не афішує своє особисте життя і на всіх фотографіях з малятком позує так, щоб заховати дитину від камери.

Також Яна довгий час після пологів не розголошувала імені дочки, проте нещодавно спостережливі шанувальники співачки, все ж, дізналися, як звати дівчинку. Ім'я доньки Яни Соломко розсекретила її кума Анна Соболєва, яка привітала маленьку дівчинку з днем народження в Instagram. Таким чином вдалося з'ясувати, що маленьку принцесу Яна і її чоловік назвали красивим ім'ям – Кіра.

screenshot_1-11-600x581