Зіркові скандали
Подобається

Равшана Куркова відверто про розставання з нареченим (ФОТО)

18/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Равшана Куркова відверто про розставання з нареченим (ФОТО)

Равшана Куркова прокоментувала свій розрив з колишнім коханим Іллею Бачуріним, зазначивши, що вони залишилися в добрих стосунках.

Після того, як стало відомо про розставання 36-річної Равшани Куркової з її нареченим Іллею Бачуріним, актрису просто засипали питаннями про те, що ж сталося і чому їй не щастить в особистому житті. Равшану обурило останнє питання, і вона поспішила дати відсіч, передає Корупція.Стар

"Ну, я не розумію, що значить "не складається"? У мене складається моє життя. Я — людина серйозна, не стрибаю з однієї постелі в іншу, моя біографія прозора. Не вважаю, що у мене щось не складається, я просто живу, рухаюсь далі, розвиваюсь. Як у будь-якої дівчини, у мене бувають різні періоди в житті, зміни, не завжди мені вистачає терпіння, жіночої мудрості. Але мій шлях не зробив мене зліше, не зробив мене більш закритою. Я вірю і завжди буду вірити в любов", — заявила актриса.

2-11130 1-13627
Прокоментувала вона і розставання зі своїм нареченим, з яким була у відносинах три з половиною роки. Равшана розповіла, що вони розійшлися без скандалів і образ.

"З Іллею ми залишилися в добрих стосунках, незважаючи на домисли журналістів, які по-різному трактували наше розставання. Ми — дорослі люди. Таке трапляється, що люди розходяться", — зазначила Равшана .