Новини про зірок
Подобається

«Мій син точно навчатиметься за кордоном» — Микола Тищенко (фото)

18/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
«Мій син точно навчатиметься за кордоном» — Микола Тищенко (фото)

Ресторатор Микола Тищенко заявив, що його син навчатиметься закордоном, через неякісну українську освіту, про це розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Однозначо мій син буде навчатися за кордоном, тому що, я важаю, що освіта в Україні не дає знань взагалі. Не хочу говорити про палатні школи. Наприклад, школа, в якій навчався мій син Данііл мало того, що я платив немалі гроші, а вони ще повишали плату за навчання, але нічого крім ігрових форм навчання не дали. Я його звідти і перевів у школу, де він вивчає іспанську. Я хочу, щоб мій син був людиною світу і сам обирав собі професію і потім з цими знаннями повертався в Україну", — говорить ресторатор, повідомляє Корупція.Стар

723514_w_300

Нагадаємо, нещодавно Микола Тищенко зізнався, що отримав сумнівну пропозицію перед конкурсом "Міс Україна", йому пропонували хабар.

"Мені довелося не тільки обирати, а і ставити оцінки учасницям. Пропонували мені великі гроші, 100 тисяч доларів, не можу сказати ім'я учасниці. Подзвонили з двох джерел, пропонували гроші, за те що проведу одну з учасниць у фінал. Але я відмовився, я сам заробляю гроші і не такими шляхами", — сказав ресторатор.