Новини про зірок
Подобається

Джамала зізналась, чому не хоче перевозити родину з Криму у нову квартиру (фото)

18/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Джамала зізналась, чому не хоче перевозити родину з Криму у нову квартиру (фото)

Співачка Джамала отримала квартиру від мера Києва за свою перемогу на Євробаченні. Співачка у передачі, "Світське життя" розповіла, чому не перевозить родину з Криму до нового житла.

"Зараз просто важкий стан дідуся, не знаю, як це зробити. Я хотіла б щоб вони з часом перебралися до Києва, я не можу навідати дідуся, який дуже хворіє, це важко", — сказала Джамала.

Співачка розповіла, яку квартиру знімала весь цей час, повідомляє Корупція.Стар

f033db7-jamala-3

"Я давно мріяла про квартиру, коли я знімала квартиру, в якій живу зараз, це було 7 років, я сказала власниці квартири: "Я поїду звідси у власну квартиру". Де можна було б мати місце, в цій квартирі протікає, я мучаюсь без горячої води, іноді вимикать світло, і я собі пообіцяла — я поїду з циєї квартири тільки в свою. Я вже там була, вона має білі стіни, іноді рівні, така світла, добра квартира!", — говорить зірка.

Джамала знає, як виглядатиме її нова квартира.

"Я люблю мінімалізм, сірі стіни, просто простір, який я визволю від хазяйського дівану, які я не могла викинути, штори золоті, я люблю, щоб було все просто, я люблю писати музику, зроблю собі якусь кімнату, можливо вона потім стане дитячою, перебудується, але таку кімнату мені хочеться", — розповідає Джамала.