Новини про зірок
Подобається

Дмитро Монатік вперше показав дружину та сина (фото, відео)

18/09/2016     Автор: Яна Романська
Дмитро Монатік вперше показав дружину та сина (фото, відео)

Один із тренерів дитячого вокального шоу «Голос.Діти-3» Дмитро Монатік розповів про свою сім'ю.

Музикант не став відмовлятися і заперечувати той факт, що у нього є дружина і дитина. Дмитро Монатік в рамках програми «Світське життя» поспілкувався з Катею Осадчою, і підтвердив відому тільки обраним інформацію про свою сім'ю, передає Корупція.Стар

"У мене є сім'я, і ​​вона з кожним роком стає все більше. Мене це як чоловіка надихає. Сім'я — це таємне, і мені б хотілося, щоб вона залишилася подалі від шоу-бізнесу. Мені не складно знайти спільну мову з дітьми в проекті «Голос.Діти-3». Я пересуваюся по місту на електросамокаті, дивлюся ті ж мультфільми, що і діти, читаю комікси, тому нам завжди є про що поговорити".

Monatik завжди охоче розповідає про свої досягнення і творчі плани, але про його особисте життя громадськості мало що відомо. Після інтерв'ю, підписники артиста на його сторінці в соціальній мережі поділилися знімком, на якому Монатік відображений в компанії друзів і шанувальників, а серед всієї цієї публіки можна побачити дружину Дмитра — Ірину Демічеву з малюком на руках.

zpjsb9qiafe-600x397

«Хто знав що у нього є син? Особисто я не знала, але дуже рада», «Я здогадувалася) особливо коли побачила це фото де Ірина тримає на руках малюка☺», «І я не знала, але я дуже рада за нього, думаю, він відмінний батько)».