Жанна Бадоєва захопила шанувальників неймовірною фігурою (ФОТО)

17/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Жанна Бадоєва захопила шанувальників неймовірною фігурою (ФОТО)

Екс-дружина Алана Бадоєва продемонструвала витончену фігуру.

Незважаючи на зрілий вік, Жанна з кожним роком стає все красивішою і виглядає молодше своїх років, передає Корупція.Стар

Телеведуча вже кілька років живе в Італії зі своїм чоловіком і дітьми, але працювати на російському та українському телебаченні вона не перестала, так і фанатів з України і Росії у неї не поменшало.

1474011639_badoeva

Бадоєва регулярно викладає в Instagram свіжі фотографії, зроблені під час зйомок або ж просто так для особистого архіву. На цей раз теле-зірка показала знімок, яким вона захопила своїх фанатів. На фото Жанна Бадоєва відображена в джинсових шортиках, вигідно підкреслюють її стрункі ніжки, а також у білої напівпрозорої туніці. Фотографія зібрала понад 28 тисяч лайків всього за одну ніч і це ще не кінець, інтернет-користувачі продовжують активно натискати на сердечко під цим знімком.

Підписники Жанни Бадоєвої засліплені її красою, багато диву даються, як їй вдається підтримувати себе у відмінній формі і не старіти. Причому, телеведуча молода не тільки зовні, а й душею, її позитивному настрою можна тільки позаздрити.