Новини про зірок
Подобається

Сенсація: колишній коханець Тіни Кароль вперше розповів про їхні інтимні стосунки (ФОТО)

17/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Сенсація: колишній коханець Тіни Кароль вперше розповів про їхні інтимні стосунки (ФОТО)


Українська артистка Тіна Кароль нещодавно представила видовищний кліп на пісню, автором слів котрої став її екс-бойфренд.

Тренер проекту "Голос.Діти-3" поспілкувалася із Катериною Осадчою на цьогорічному конкурсі "Міс Україна" та поділилася власними критеріями вибору найкрасивішої дівчини.

"Катю, я завжди була товста, і мене ніякі конкурси краси не могли взяти. І зараз, якщо подивитися на них, я би дала бали найтовстішій, в знак солідарності"", — пожартувала зірка, маючи на увазі претенденток на гучний титул.

Виконавиця поділилася враженнями від роботи із уже голлівудською командою режисерів Gloria FX.

"Ти знаєш, я просто подумала, що несправедливо, що ці хлопці не отримували жодного разу запрошення від українських артистів зняти класну роботу. Так, це – недешево, взагалі не дешево і не кожний може собі це дозволити. Але я в цьому випадку розкошелилася, бо мені хотілося з ними попрацювати", — зазначила зірка, не розголошуючи суму.

"Я не дуже люблю анімацію, я ризикнула за свої гроші і я дуже задоволена", — додала вона  

Текст до хіта "Твої гріхи" Тіні написав її колишній обранець Дмитро Тубольцев. Зірка розповіла ведучій "Світського життя", чому саме обрала його кандидатуру для такого завдання. "Десять років ми не спілкувалися, але він зателефонував, сказав, що був в АТО, захищав нас, Україну. Він був у Донецькому аеропорту. І я подумала: а що, якщо я дам тобі свою музику, а ти спробуєш написати тексти, ти гарно пишеш. Я одразу поставила дистанцію, що нічого більше не може бути. На сьогодні мені сподобалася така співпраця творчих людей. І крапка", — підсумувала артистка.