Новини про зірок
Подобається

Оце так новина: Чому в Україні різко скоротили витрати на проведення «Євробачення-2017» (ФОТО)

17/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Оце так новина: Чому в Україні різко скоротили витрати на проведення «Євробачення-2017» (ФОТО)

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман розповів, скільки насправді держава планує витратити на проведення міжнародного музичного конкурсу "Євробачення", який українська держава збирається прийняти в 2017 році.

Як стало відомо, на проведення міжнародного музичного конкурсу "Євробачення-2017" влада України готова виділити не більше не менше, а 17,5 мільйонів доларів (455 млн гривень), що згідно із заявою, яка раніше зробив Гройсман, значно нижче тієї суми, яку Україна спочатку мала намір витратити на конкурс, передає Корупція.Стар

Як раніше заявляв прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, українська влада планувала витратити на проведення міжнародного музичного конкурсу не менше 45 мільйонів доларів, що складає більше мільярда гривень.

1474118381_v-ukraine-rezko-sokratili-rashody-na-provedenie-evrovideniya-2017-1

Український політик пояснив, що Київ гарантував організаторам Євробачення, що профінансує участь у музичному конкурсі тільки своїх артистів, а що стосується витрат на представників інших країн, то їх сплатять інші джерела.


Раніше в міжнародному музичному конкурсі перемогу здобула українська співачка Джамала, чим викликала широкий суспільний резонанс у світі.

В якості своєї пісні на виступ вона вибрала пісню власного твору, мова в якій йшла про непросте життя кримських татар в період правління Йосипа Сталіна.

За умовами "Євробачення", конкурс повинен проходити у країні учасника-переможця і, таким чином, у 2017 році він пройде в Україні.