Новини про зірок
Подобається

Миколі Тищенку пропонували хабар на конкурсі «Міс Україна» (фото)

17/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Миколі Тищенку пропонували хабар на конкурсі «Міс Україна» (фото)

Ресторатор Микола Тищенко отримав сумнівну пропозицію перед конкурсом "Міс Україна", йому пропонували хабар. Про розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Мені довелося не тільки обирати, а і ставити оціники учасницям. Пропонували мені великі гроші, 100 тисяч доларів, не можу сказати ім'я учасниці. Подзвонили з двох джерел, пропонували гроші, за те що проведу одну з учасниць у фінал. Але я відмовився, я сам заробляю гроші і не такими шляхами", — сказав ресторатор, повідомляє Корупція.Стар

30b046e47e1c998a652b6bf1e349bb3f_tishenko

Нагадаємо, Міс Україна-2016" 18-річна Олександра Кучеренко оконфузилась під час конкурсу краси. Дівчину запитали, хто прем'єр-міністр в Україні. Красуня не знайшла, що відповісти. Після цього її розкритикували у соцмережі. Нещодавно Олександра розповіла, що відчувала в той момент, коли стояла на сцені.

"Це здивувало мене, ви пам'ятаєте як це було високі підбори, світло софітів, Юрій Горбунов підходить з мікрофоном, щось питає, сидить Володимир Горянський у журі. У мене крутиться слово на літеру "г", але потім, нащастя, Горянський встав і сказав слова підтримки", — сказала Олександра Кучеренко.