Новини про зірок
Подобається

Вагітна Олівія Уайлд висунула претензії до пасажирів метро (фото)

16/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Вагітна Олівія Уайлд висунула претензії до пасажирів метро (фото)

Актриса поскаржилася на пасажирів нью-йоркського метро

Навіть зоряний статус часом не може вберегти свою власницю від зіткнення з байдужістю і хамством: вагітній Олівії Уайлд, наприклад, не поступилися місцем в нью-йоркському метро, в результаті чого актрисі, яка перебуває на останніх місяцях вагітності, довелося всю поїздку стояти на ногах, повідомляє Корупція.Стар

62767fffdea6517ff0f113f5289366c7

Зрозуміло, шокована тим, що сталося Олівія Уайлд розмістила в Twitter гнівний пост. Актриса поскаржилася на пасажирів нью-йоркського метро, що не поступилися їй місце. 32-річна зірка повідомила, що її величезний живіт важко було не помітити, однак ніхто не встав і не запропонував дамі сісти, все проявили байдужість.

На публікацію Олівії відгукнулося безліч її шанувальників – і в тому числі жінки, які почали ділитися своїми історіями і пропонувати різні варіанти, як слід поводитися в такій ситуації. Однак знайшлися і користувачі соцмережі, які заявили, що вони заплатили за проїзд стільки ж, скільки і Олівія Уайлд, і тому мають таке ж право сидіти, як і вона, і навіть порадили їй користуватися таксі, тим більше актриса може собі це дозволити.

Нагадаємо, що Олівія Уайлд перебуває у фактичному шлюбі з актором Джейсоном Судейкісом. У квітні 2014 року у пари народився син – Отіс Олександр Судейкіс. А в квітні 2016 року актриса дізналася про свою другу вагітність.