Новини про зірок
Подобається

Марія Яремчук налякала схудлим виглядом (ФОТО)

16/09/2016     Автор: Яна Романська
Марія Яремчук налякала схудлим виглядом (ФОТО)

Марія Яремчук похвалилася знімками з відпочинку в Карпатах, але її власні фанати занепокоїлися тим, що вона дуже сильно схудла, передає Корупція.Стар

Українська співачка останнім часом кардинально змінилася. Марія Яремчук не тільки обстригла своє розкішне довге волосся, стала фарбувати губи яскраво-червоною помадою і носити в повсякденному житті речі, які частіше можна побачити на брутальних реп-виконавцях, а не на тендітних і витончених дівчатах. Але найдивніше — це те, що і без того струнка Маша зменшується в обсягах і практично тане на очах.

Фанати співачки розуміють, що Марія просто стежить за своєю фігурою і не дає собі можливості розслабитися, але на їхню думку, то як вона зараз виглядає — це вже перебір. Не обходиться і без критики на адресу Яремчук, користувачі соцмереж прямо-таки обурені тим, що вона так сильно схудла. Шанувальники намагаються виправдати Марію в коментарях і ставлять під її фотографіями лайки.

Цінителі худих фігур і одночасно пишних форм, якими якраз володіє Марія Яремчук, зробили співачці максимум компліментів і похвалили за її зовнішній вигляд.

1474019908_mariya-yaremchuk 1474019926_masha-yaremchuk 1474019942_yaremchuk