Новини про зірок
Подобається

Через що Микола Басков стрімко втрачає вагу (фото)

16/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Через що Микола Басков стрімко втрачає вагу (фото)

Микола Басков готуватися до туру

Співак Микола Басков стрімко втрачає вагу. Він вирішив зайнятися своєю фігурою. Як виявилося, йому не подобається те, як він зараз виглядає. Артист активно займається спортом і ділиться своїми результатами на своїй сторінці в Instagram, повідомляє Корупція.Стар

14280543_1095454613870396_858765756_n

О спорт – ти Життя !!! Досить їсти!! Ніхто не підкаже, коли конкурс Містер Всесвіт? Скільки у мене є часу на підготовку?

Написав жартівливо Микола Басков

Вдалося дізнатися, що все це він робить не просто так. Микола Басков готуватися до туру "Игра", початок якого заплановано на жовтень 2016 року. Прес-секретар співака Марина Наумова повідомила про його результати:

Микола серйозно зайнявся спортом, регулярно ходить в спортзал, в його побутовому гастрольному райдері з'явилося нове умова для організаторів концертів – неодмінна наявність в готелі тренажерів. У Москві з Миколою для більшої ефективності спортом займається персональний тренер. Крім того, рік тому артист відмовився від м'яса, зате налягає на морепродукти. В результаті всього цього він вже схуд на вісім кілограмів і продовжує втрачати вагу, прагне до ідеалу.

Прес-секретар Миколи Баскова