Новини про зірок
Подобається

Як Кеті Перрі допомогла сестрі народити (фото)

15/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Як Кеті Перрі допомогла сестрі народити (фото)

Співачка Кеті Перрі стала акушеркою і прийняла пологи у своєї старшої сестри Анджели.

"О другій годині дня допомогла моїй сестрі народити. А в 8 вечора вже в студії. Дівчина, яка встигає робити дві справи одночасно", — гордо повідомила Кеті в Twitter. Однак інші подробиці поповнення в сімействі приховала. До речі, це вже не перший раз, коли Перрі бере на себе таку відповідальність. 2014 рік ознаменувався для Кеті дебютом в акушерській справі — тоді з'явилася на світ перша дитина Анджели, повідомляє Корупція.Стар

perr2

"Нарешті можу додати рядок "допомагаю приймати пологи в домашніх умовах" в своє резюме. Це було справжнє диво! Тітонька Кеті", — повідомила тоді артистка своїм шанувальникам через соцмережу.

Нагадаємо, нещодавно Кеті Перрі та Орландо Блум вивели свої відносини на новий рівень. Західні ЗМІ повідомили, що Кеті переїхала в будинок свого нареченого в Малібу. Правда, через пару днів по тому Кеті про це пошкодувала. А все через часті конфлікти. Приводом для сварок стала заборона Блума перевозити до нього в будинок кішок Кеті. Співачці довелося залишити своїх улюбленців, але вона вже найняла для них няню, яка і буде доглядати за кішками в відсутності господині. Артистка збирається вирішити проблему з тваринами, але поки не змогла знайти вихід з ситуації, що склалася.