Новини про зірок
Подобається

Співачка Наталка Карпа розповіла про майбутню весільну сукню (фото)

15/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Співачка Наталка Карпа розповіла про майбутню весільну сукню (фото)

Наталка Карпа і Євген Терехов офіційно одружаться вже цього вікенду. 

В особистому блозі instagram співачка поділилась одним з найсокровенніших моментів приготування до весілля для нареченої — створення весільної сукні. Карпа зізналась, що опинилась перед дилемою — хоч не один раз знімалась у весільних фотосторі, але дуже хвилююче переживає муки вибору "справжньої" весільної сукні. До речі, її створення вона довірила молодому українському дизайнеру Каті Кароль, повідомляє Корупція.Стар

722863_1_w_590_lq

"Волею долі і професії вже не раз фотографувалась у весільній сукні для різних рекламних кампаній та журналів))) А зараз, коли #КатяКароль закінчує мою справжню весільну сукню — хвилююсь як маленька дівчинка. Тихенько! Вона ще не готова. Із сукнею вийшла взагалі дуже цікава історія. Бо я прийшла вчора на примірку, одягла підкладку для сукні, а вона така фантастична! І я розумію, що таку підкладку закривати просто не можна. Вона виготовлена із дуже дорогої італійської тканини і просто божественна на дотик. За попереднім планом ми її мали закрити тканиною кольору айворі. І вона теж дуже красива! Я не знаю, що робити! Катя каже: "Давай я пошию дві, а там розберемося. Я однозначно виберу якусь одну, але муки вибору просто неймовірні".

Раніше, в одному з інтерв'ю Наталка зізналась, що хоче змінити стереотип про весільні сукні співачок:

"Якщо чесно, це буде проста елегантна сукня, правда, з особливої тканини. Розумію, що у багатьох людей є певне бачення — якщо ти співачка – мусить бути десятиметровий шлейф і багато каменів на сукні, але я хочу цей стереотип зламати вишуканістю, ще й створеною українським дизайнером."

Нагадаємо, Герой АТО Євген Терехов "Титановий Джексон" зробив пропозицію руки і серця Наталці Карпі під час концерту групи "Антитіла" в переддень свята Всіх закоханих. Співачка відповіла згодою.