Новини про зірок
Подобається

Шоу «На ножах»: почалася робота над другим сезоном реаліті з Ольгою Фреймут та Дімою Борисовим (фото)

15/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Шоу «На ножах»: почалася робота над другим сезоном реаліті з Ольгою Фреймут та Дімою Борисовим (фото)

Днями стартували зйомки нового сезону реаліті-шоу "На ножах"

Телеканал "1+1" розпочав зйомки другого сезону реаліті-шоу "На ножах" з ведучою Ольгою Фреймут і ресторатором Дімою Борисовим, повідомляє Корупція.Стар

7a0_na_nozhakh_2_2 080_na_nozhakh_2_4 a4a_na_nozhakh_2_1

У проекті Ольга Фреймут і Діма Борисов проведуть повний аналіз роботи ресторанів і допоможуть закладам на межі краху перетворитися в успішні і відвідувані місця всього за 5 днів. У цьому їм допомагатиме команда професійних експертів: дизайнери інтер'єру Олександр і Володимир Юдін, психолог і фахівець з етикету. У фіналі кожної програми вони даватимуть поради, як поліпшити меню, рівень обслуговування, інтер'єр ресторану, а також допоможуть вирішити конфлікти в колективі.

У другому сезоні реаліті-шоу "На ножах" ресторатор Діма Борисов приділить більше уваги питанням фінансової успішності закладів і поділиться секретами про те, як зробити їх по-справжньому прибутковими. У нових випусках команда проекту допомагатиме сімейним ресторанам, проблеми яких часто виходять далеко за рамки бізнесу і відображаються на взаєминах родичів.

Проект "На ножах" взяв на себе велику відповідальність не тільки за бізнес, а й, в певній мірі, за долі людей. Ми повертаємо чоловіка дружині, а батька – дітям, мирим брата і сестру. Люди помилково вірять, що відкрити ресторан – це найлегший спосіб швидко розбагатіти. Але за невігластво доводиться зазнавати збитків. Глядачам сезон стане корисним, тому що кожна програма –гостра новела – яка має мудру мораль

говорить Ольга Фреймут.

Щоб вибратися з боргової ями і почати новий виток у розвитку бізнесу, героям другого сезону реаліті-шоу "На ножах" доведеться не тільки залагодити конфлікти в колективі, оновити інтер'єр і меню закладу, а й подивитися на себе з боку, визнати свої слабкості і помилки . Безліч ресторанів з усієї країни подали заявки на участь у проекті.