Новини про зірок
Подобається

Анастасія Приходько з’явилася на сцені у вбранні, яке обурило всіх шанувальників зірки (ФОТО)

15/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Анастасія Приходько з’явилася на сцені у вбранні, яке обурило всіх шанувальників зірки (ФОТО)

У програмі "Зірковий шлях" з ведучими Альоною Вінницькою та Олександром Скічком на каналі "Україна" популярні артистки поділилися подробицями гастрольного життя, передає Корупція.Стар
 

Шанувальники звикли бачити своїх кумирів на сцені яскравими, життєрадісними і енергійними. Але вони навіть не здогадуються про те, які курйози найчастіше з ними відбуваються за лаштунками. Українські артистки Анастасія Приходько і Альона Вінницька розповіли свої історії журналістам каналу "Україна".
15_main

Ведуча програми "Зірковий шлях" Альона Вінницька зізналася, що одного разу під час гастрольного туру її команда з 11 чоловік втратила звукорежисера. Музиканти співачки, які зазвичай на гастролях переміщаються в спеціально облаштованому автобусі, забули свого колегу на заправці. "Тільки через 40 хвилин вся команда виявила, що немає нашого звукорежисера, а його телефон залишився в автобусі. Уявіть наш шок і здивування. Людина одна без мобільного телефону залишилася на заправці. Пізніше він нам розповів, що пам'ятав тільки номер своєї дружини, яка подзвонила нашому продюсеру і повідомила, де саме ми забули свого звукорежисера", – зазначила Альона Вінницька.
 

Непередбачені обставини на гастролях не обійшли стороною і співачку Анастасію Приходько. Артистка розповіла, що на одній з урочистих подій в Греції їй довелося вийти на сцену в спортивному костюмі, оскільки під час перельоту її багаж з концертними нарядами загубився. "У Греції на весіллях є традиція – коли на сцену виходить артист, то його закидають гвоздиками. І уявіть, як мені було неприємно, коли всі такі ошатні кидають мені квіти, а я стою в спортивному костюмі. Ось доводилося побувати і в такій безглуздій ситуації", – поділилася Настя Приходько.