Новини про зірок
Подобається

Адель 10 років не буде їздити з концертами (фото)

15/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Адель 10 років не буде їздити з концертами (фото)

Світове турне Адель в підтримку альбому "25" добігає кінця.

Тепер британка вирішила знову піти в тінь і взяти велику паузу у своїй творчій діяльності. За словами найближчого оточення артистки, перерва в кар'єрі може зайняти цілих десять років. Такий термін обраний абсолютно невипадково і пов'язаний він з сім'єю виконавиці, повідомляє Корупція.Стар

Адель багаторазово говорила про те, що головним пріоритетом її життя є її син Анджело. Зараз хлопчику 4 роки і незабаром він піде в школу, тому не зможе, як раніше, супроводжувати маму в її творчих поїздках. Щоб не розлучатися з сином, Адель вирішила перервати концертну діяльність і знаходитися поряд з дитиною, поки він не закінчить навчання:

"Анджело — головний пріоритет її життя. Вона не хоче пропустити нічого в його дитинстві і дорослішання і вже точно готова відмовитися заради цього від гастролей", — говорять інформатори.

723266_1_w_590

Іноді британку все-таки можна буде побачити на сцені, якщо це не буде пов'язано з постійними переїздами і перельотами.

Нагадаємо, експерти порахували, що в рамках туру "25" Адель повинна дати 107 концертів, що в сумі принесе їй прибуток в розмірі 100 мільйонів фунтів. На даний момент стан співачки дорівнює 65 мільйонам.