Плітки
Подобається

Співачка Нюша підкорила серця шанувальників, примірявши розкішну весільну сукню (ФОТО)

14/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Співачка Нюша підкорила серця шанувальників, примірявши розкішну весільну сукню (ФОТО)

Російська співачка Нюша вже підшукує собі весільне вбрання. 

В соцмережі вона опублікувала фото з весільного салону і повідомила шанувальникам, що переміряла кілька нарядів, передає Корупція.Стар

Співачка Нюша заінтригувала шанувальників новими фото, на якому вона позує у весільній сукні. Шанувальники припускають, що співачка нарешті влаштувала особисте життя і скоро офіційно оголосить про весілля.254695669b290e6c7fca6a102f5e9272

 

26-річна Нюша не любить говорити про своє особисте життя. Шанувальники приписували дівчині гучні романи з головними красенями російського шоу-бізнесу, наприклад, раніше говорили, що Нюша зустрічається з Єгором Кридом. Однак сама співачка досі воліє не говорити про те, чи є у неї хлопець, чим інтригує шанувальників.

Нещодавно зірка в черговий раз здивувала фоловерів, виклавши знімок в розкішній весільній сукні. Виявилося, що дівчина приміряла кілька нарядів. Вибір співачки упав на гарну сукню зі шлейфом і ніжним мереживом.

"Кожна дівчина з трепетом ставиться до вибору весільного плаття, приміряла кілька, очі розбігаються", — так прокоментувала знімок Нюша.

Між прихильниками розгорілася суперечка про те, є чи фото просто черговий рекламою, або ж дівчина нарешті знайшла свого обранця і влаштовує весілля. Щоб припинити словесні баталії, Нюша написала ще один коментар, спростувавши чутки про майбутнє весілля.

"Мої хороші, не сперечайтеся. Заміж я поки не збираюся", — засмутила користувачів дівчина.