Новини про зірок
Подобається

Депутат-регіонал публічно розповів про інтимні стосунки із Настею Каменських (ФОТО)

14/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Депутат-регіонал публічно розповів про інтимні стосунки із Настею Каменських (ФОТО)

Пресі стала відома історія кохання співачки Насті Каменських і депутата-регіонала. Чоловік навіть погодився дати коментар пресі, передає Корупція.Стар


Зароки діяльності в шоу-бізнесі Каменських приписували безліч романів. Однак на всі питання про особисте життя Каменських реагує негативно.

Але один роман вона заперечувати не в силах. Молодик з Миколаєва на ім'я Володимир Дятлов — єдиний бойфренд, з яким співачку бачили до сих пір. Зараз вони не разом.

1d831e7ff8f09c9903498116111582a6-1

Настя і Вова познайомилися на студентській лаві, коли Каменських ще не працювала з Потапом. Вони навчалися в одній групі, освоювали зовнішньоекономічну діяльність на факультеті Українсько-американського гуманітарного інституту Вісконсінський міжнародний університет (США) в Києві. Покохали одне одного з першого погляду і почали зустрічатися.

В силу життєвих обставин Вова перевівся зі столичного вузу в Національний університет кораблебудування ім. Макарова в Миколаєві. І парі довелося продовжувати стосунки на відстані 500 км. Настя, живучи з батьками в Києві, намагалася якомога частіше їздити до хлопця в Миколаїв. Він, в свою чергу, кожні вихідні приїжджав до неї. Був навіть момент, коли Вова зібрав валізи і хотів переїхати до коханої назавжди. Але цього так і не сталося.

b20b21e9a8721d7f9c35d1fd72f1a4d0

Пізніше Каменських зізналася, що не дивлячись на чутки, вона ніколи не зраджувала своєму Вові: "Поки у мене були стосунки з миколаївським хлопцем, я була вірна тільки йому.

Це, звичайно, було непросто. Я постійно влаштовувала істерики, поки одного разу до мене не підійшов батько зі словами: "Мадам, заради Бога, ви не могли б знайти собі чоловіка в Києві ?! Тому що ми з мамою не можемо більше це витримати! ".

Замість пошуків чоловіка Настя пішла з головою в роботу з Потапом.

Через роки Дятлов вперше заговорив на цю тему. Він зізнався в інтерв'ю, що відносини з Каменських зійшли нанівець самі по собі, переросли з любовних в дружні. І спростовує чутки про свою надмірну ревнощів: "Вся інформація, яка є в пресі про мене і Насті, — це тільки на 30% правда, інше — вигадки журналістів. Ми розійшлися друзями, до сих пір підтримуємо зв'язок і залишаємося дуже близькими людьми один для друга. Ми як брат і сестра на даний момент! "

f187d2759f7ccc76798e59f11d815936
На сьогоднішній момент Дятлов займає посаду директора сільськогосподарського підприємства в місті Вознесенськ (Миколаївська обл.). Хлопець вирішив серйозно зайнятися політикою і став одним з наймолодших лідерів Партії регіонів. У свої 26 років Володимир Дятлов — глава фракції Партії регіонів у Вознесенському райраді.

Настя Каменських оголосила про розставання з Дятловим в 2009 році. Але незважаючи на це, щорічно 8 червня вони зустрічаються. Привід сумний: річниця трагічної загибелі рідних Вови. У 2006 році Настя, Вова, дві молодші його сестри і батьки їхали з Києва до Миколаєва, щоб відсвяткувати там 19-й день народження хлопця. Плани обірвалися в одну мить … На трасі джип сім'ї Дятлових кілька разів перекинувся і загорівся. Винуватцем події став трейлер — будинок на колесах, який був причеплений до автомобіля: проїжджаюча повз фура потоком повітря перевернула причіп, і він потягнув за собою машину.

Настя отримала струс мозку і важку травму: на нозі співачки досі видно шрам. Сестрі Соні хлопець зробив штучне дихання, чим врятував тоді її життя. Батька встигли тільки довезти до реанімації, де він помер. Мами не стало через дев'ять днів після того, що сталося. Ще через дев'ять днів зупинилося серце сестри Маші. Так 19-річний Вова залишився сиротою.

Вова і Настя переживали те, що трапилося разом. Тому не дивно, що навіть після розставання Каменських вважає екс-бойфренда близькою людиною. Пресі вдалося поспілкуватися з екс-бойфрендом Каменських, незважаючи на його зайнятість.

Чи є у вас глобальні політичні цілі? Наприклад, стати мером, прем'єром, а може і президентом?

— Та що ви?! Я держдіяльністю найближчим часом взагалі не планую займатися. Хочу і далі бути депутатом. Поки в рамках Вознесенського району, ну а далі буде видно. Хотілося б якось рости вгору, спробувати свої сили в області.

Про своїх дітей і сімейного життя ще не думаєте?

— Я ще молодий хлопець. Про це всерйоз не думаю. У мене навіть зараз постійної дівчини немає. Але впевнений, що все ще попереду.

Звичайно ж, доречно запитати про Настю Каменських. Чи спілкуєтеся?

— Природно, ми підтримуємо стосунки, адже стільки років були разом. Бачимося час від часу. У нас є спільні знайомі. Скажу більше, зовсім недавно ми разом хрестили дівчинку — дочку близьких друзів. Так що тепер ми куми!