Плітки
Подобається

41-річна Яна Рудковська — вагітна? (ФОТО)

14/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
41-річна Яна Рудковська — вагітна? (ФОТО)

Шанувальники запідозрили 41-річну Яну Рудковську у вагітності. 

Чутки поповзли після того, як вона з'явилася на церемонії вручення премії журналу GQ у просторому вбранні, передає Корупція.Стар

Яна Рудковська вийшла на червону доріжку в компанії сина Миколи, якого вона виховує після розлучення з бізнесменом Віктором Батуріним. 

rudkovskaya_i_syn

Вільне плаття і маленький животик зірки змусили задуматися про становище продюсера. За пару днів до церемонії зі знімків шанувальники Рудковської теж зробили висновок, що Яна скоро знову стане мамою. До речі, вона не раз зізнавалася, що втомилася від хлопчаків, і хоче народити лапочку-дочку.

Нагадаємо, що Яна вдруге заміжня. Її другим чоловіком став відомий спортсмен Євген Плющенко.

41-річна Яна Рудковська нечасто виставляє на огляд своє особисте життя. Однак нещодавно на першій смузі глянцевого журналу з Яною виявилися не тільки чоловік Євген і син Саша, але й старші сини Андрій і Микола, які воліють уникати публічного життя і рідко з'являються, де б то не було. За традицією Яна дала докладне інтерв'ю, в якому заявила, що все її життя – це боротьба за щастя своєї сім'ї. Сина Миколи Рудковська народила від Батурина, а молодший Андрій – прийомна дитина від шлюбу бізнесмена і його попередньої дружини Юлії Салтовець.