Новини про зірок
Подобається

Олександр Розенбаум врятував Володимира Винокура від ампутації ніг (ФОТО)

13/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Олександр Розенбаум врятував Володимира Винокура від ампутації ніг (ФОТО)

Гуморист Володимир Винокур під час гастролей у Німеччині потрапив у страшну автокатастрофу. 

Це трапилося в 1992 році, але подробиці стали відомі тільки зараз, передає Корупція.Стар

Винокур згадує, що два його товариші загинули в одну мить, а він дивом вижив, але серйозно пошкодив обидві ноги: вивих стегна на правій і серйозний перелом на лівій. Медики навіть розглядали варіанти ампутації.

347979

Співак Йосип Кобзон, дізнавшись про трагедію, терміново вилетів до Німеччини. А Олександр Розенбаум, з яким Винокур дружить вже не один десяток років, був постійно з ним на зв'язку.

«Він регулярно дзвонив і спілкувався з моїми лікарями по телефону, дізнавався новини, пояснював мені складні терміни, навіть примудрявся давати рекомендації – які знеболюючі краще подіють», – зазначив Винокур. Кілька місяців він провів у лікарні, а коли повернувся до Москви, міг пересуватися лише на милицях.

Тоді Розенбаум оглянув товариша і дав йому ряд рекомендацій, щоб позбутися від милиць і палички.

Через сім місяців після катастрофи, завдяки порад і допомоги одного, гуморист не тільки нормально ходив і працював, але і станцював перед одним циганочку.

«Він досі дає мені поради, пов'язані зі здоров'ям, а я слухаюсь. Ось кілька років тому сказав: «Володя, ти одужав. Треба скинути зайву вагу, інакше серце почне вередувати і ти ризикуєш заробити діабет», – розповів гуморист. Одного він послухався, зайнявся спортом, переглянув систему харчування. І схуд у підсумку на 20 кілограмів!