Новини про зірок
Подобається

Іменинник дня: актор Студії «Квартал 95» Юрій Крапов (фото)

13/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Іменинник дня: актор Студії «Квартал 95» Юрій Крапов (фото)

Цікаві факти з життя актора

13 вересня своє день народження відзначає знаменитий комік Юрій Крапов, відомий учасник "Кварталу 95". Він стояв біля витоків створення цієї компанії. Ще в студентські роки Юрій потрапив в команду КВН, яка зараз є творцем і автором багатьох проектів на телебачення, та й не тільки, повідомляє Корупція.Стар

8d2_jfgboc70zh4 82e_x_f4f9ce61

Гуморист відзначає 43-ій день народження.

На честь дня народження Юрія Крапова наша редакція підготувала для тебе ще 5 фактів з його життя:

  1. У 16 років він вступив до Суворовського училища. Був круглим відмінником.
  2. Міг продовжувати військову кар'єру у Військово-медичній академії ім. Кірова в Санкт-Петербурзі. Але отримує диплом інженера-електрика, і навіть якийсь час працює за спеціальністю.
  3. Крапов пройшов довгий шлях перед тим, як став учасником команди КВН "95 Квартал". На його рахунку участь не в одній команді КВН. І тільки після перемоги в складі команди КВН "Запоріжжя – Кривий Ріг – Транзит" в 1997 році на сцені з'являється "95 Квартал".
  4. Юрій Крапов показав і показує себе в різних амплуа. Його можна назвати і актором, і телеведучим, і коміком. А ось серед своїх колег його називають найрозсудливим, стриманим і урівноваженим, людиною справи. Що підкреслює його серйозний підхід до будь-якої його роботи.
  5. Виявляється, що Юрій любитель кішок. Також у нього вдома є імператорський скорпіон.