Новини про зірок
Подобається

Дочка Олі Полякової захопилася спортом британських аристократів (ФОТО, ВІДЕО)

13/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Дочка Олі Полякової захопилася спортом британських аристократів (ФОТО, ВІДЕО)

Зараз дочка співачки відточує свою майстерність верхової їзди.

Співачка Оля Полякова в ексклюзивному інтерв'ю програмі "Світське життя" розповіла про благородній захоплення своєї старшої дочки, передає Корупція.Стар

Співачка зазначила, що 11-річна Маша обожнює коней, з раннього віку їздить верхи, а з недавнього часу – бере ще й професійні уроки.

397210

За словами народної улюблениці, в цьому році вона вперше відправила дочку в літній кінний табір, де Маша двічі в день займалася з тренером, освоїла конкур, навчилася долати перешкоди верхи на коні і навіть взяла участь у показових виступах.

Зараз дочка співачки відточує свою майстерність верхової їзди на конкорному полі, розташованому на території заміського будинку зіркової пари: "Я — жінка скупа, весь час намагаюся мінімізувати витрати. Тому у нас свої коні і своя конюшня. Мені не треба нікому платити тисячу чи півтори тисячі доларів, щоб утримувати коня, "скільки там той овес коштує?". А мій чоловік самостійно займається дресируванням коней. Він прокидається о 4 ранку і йому ж "зовсім нема чого робити"! До того, як ми всі прокинемося до 11, йому ж треба чимось займатися. Ось він і об'їжджає коней. Так що з дитиною ми займаємося верховою їздою ще і вдома", — розповіла Оля Полякова.