Новини про зірок
Подобається

Діти Алли Пугачової і Максима Галкіна ходять в звичайний дитячий садок (фото)

13/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Діти Алли Пугачової і Максима Галкіна ходять в звичайний дитячий садок (фото)

Діти Пугачової з малих років вчать іноземну мову

Зоряні діти зазвичай з самого дитинство вчаться в першокласних навчальних закладах, носять модний і дорогий одяг, у них є особистий водій і багато іншого. Адже їхні батьки можуть собі це дозволити. Це стосується і дітей Максима Галкіна і Алли Пугачової, повідомляє Корупція.Стар

Ось тільки виявилося, що діти Пугачової і Галкіна вчаться в звичайному дитячому садку. Як повідомила журналістам хрещена мама Лізи і Гаррі дизайнер Міла Ставицька, дітям дуже подобається спілкуватися з іншими дітьми. Тому зоряні батьки не стали тягнути і віддали своїх дітей в дитячий сад.

Зазначимо, що дітям Алли Пугачової і Максима Галкіна недавно виповнилося 2 з половиною роки. А вони вже вивчають іноземну мову, займаються співом.

Діти у Алли Борисівни і Максима – просто якесь диво. Такі розумні – розмовляють вже добре, вивчають англійську, малюють, вирізають вироби різні. Хрещений зробив сам мені листівочку. Він ходить з Лізою в самий звичайний підмосковний садок, спілкується там з іншими діточками, грає.

поділилася Ставицька

Алла Пугачова

У ЗМІ також з'явилася інформація, що це дуже престижний сад. І Пугачова з Галкіним платять за нього 320 тисяч рублів на місяць. Наскільки правдива ця інформація невідомо. Але не в кожному дитячому садку вчать дітей іноземної мови, і це факт.