Новини про зірок
Подобається

Чотири правила краси Кейт Міддлтон (фото)

13/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Чотири правила краси Кейт Міддлтон (фото)

Кейт Міддлтон неодноразово удостоювалася звання ікони стилю та еталону краси. Виглядати бездоганно — завдання №1 для дружини принца Вільяма. Кожен день вона знаходиться під пильною увагою громадськості.

original-1454689492

Для підтримання образу, Кейт дотримується чотирьох головних правил, повідомляє Корупція.Стар

1. Догляд за волоссям

Герцогиня миє голову щодня шампунем Nutritive Bain Oleo-Relax Smoothing Shampoo з ефектом вирівнювання. Дівчина ніколи не з'являється на публіці без своєї традиційної укладки — розпущене волосся зі злегка підкрученими кінчиками. Кейт не робить складних зачісок та дуже рідко підбирає волосся.

2. Акцент на одному

Стриманий макіяж — ще одна візитна картка Кейт. Вона завжди робить акцент на чомусь одному — на очах або губах. Віддає перевагу олівцю для очей та туші. Жодних тіней яскравих відтінків. Помада — однотонні насичені матові відтінки.

3. Манікюр

Яскравий провокаційний манікюр та довгі нігті — неприпустимі для королівської особи. У герцогині завжди бездоганні короткі нігті, покриті світлим лаком.

4. Гардероб

Кейт обирає класику. В її гардеробі багато брючних та спідничних костюмів. Жодних вигадливих нарядів, напівпрозорих блуз та міні-спідниць. Крім того, дівчина з'являється в одних і тих же образах декілька разів. На відміну від зірок, Кейт проти непотрібного марнотратства та із задоволенням кілька років носить одні туфлі.