Новини про зірок
Подобається

Всесвітньо відомий Антоніо Бандерас прилетів до Москви заради ТОП-моделі Наталії Водянової (ЕКСКЛЮЗИВНІ ФОТО)

12/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Всесвітньо відомий Антоніо Бандерас прилетів до Москви заради ТОП-моделі Наталії Водянової (ЕКСКЛЮЗИВНІ ФОТО)

Днями з офіційним візитом Москву відвідав знаменитий голлівудський актор Антоніо Бандерас. 

Він затримався в столиці на цілих 4 дні, таким чином піднісши величезний подарунок мільйонам своїх російських шанувальників, передає Корупція.Стар

Треба сказати, що Бандерасу навіть у 56 років вдається зберігати імідж одного з найбільш мужніх акторів сучасного світового кінематографа. А в нашій країні він є кумиром величезної армії представниць слабкої статі. У російську столицю Антоніо прибув на особисте запрошення ТОП-моделі Наталії Водянової і її дитячого фонду "Оголені серця", щоб взяти участь як мінімум в трьох важливих заходах.

 

За інформацією ЗМІ, у найближчих планах Бандераса — відкриття власної фотовиставки, яка буде називатися "Women in Gold", а також презентація російським жінкам нового аромату Queen of Seduction. Не відмовився знаменитий актор взяти участь і в проекті "Роби як я!" який направлений на користь Фонду допомоги дітям "Оголені серця", заснованого російської супермоделлю Наталією Водянової.

У переддень майбутнього серйозного співробітництва з Фондом, Антоніо Бандерас розповів журналістам: "З самого початку моєї роботи в б'юті-індустрії я вирішив, що виконаю борг перед суспільством, віддячивши за все те, що я отримав. Я дякую Наталю за можливість допомагати дітям в Росії. Вона чудовий партнер і організатор: неймовірно гарна, чуйна і, крім того, по-справжньому щедрий людина…".

Хочемо додати, що головною метою великомасштабного проекту "Роби як я!" — є мотивація найбільшого числа громадян нашої країни на здійснення добрих вчинків. Також, в рамках даного соціального проекту Водянова і Бандерас проведуть благодійну акцію, в кінці якої відбудеться урочистий гала-вечеря, де буде представлений спеціальний лот — найбільша інтрига на сьогоднішній день.
 

band-i-lyudi-450x326

band-glav-glav-450x326