Новини про зірок
Подобається

Стало відомо, де і як діти Алли Пугачової і Максима Галкіна відсвяткують свій день народження (ФОТО)

12/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Стало відомо, де і як діти Алли Пугачової і Максима Галкіна відсвяткують свій день народження (ФОТО)

Перебування кожного зоряного малюка в дитячому соду коштує 320 тисяч рублів (130,5 тисяч гривень).

18 вересня зоряні спадкоємці Алли Пугачової і Максима Галкіна, Гаррік і Ліза, святкуватимуть свої дні народження в елітному дитячому садку в компанії однокашників, передає Корупція.Стар

Святкування розпочнеться в елітному французькому дитячому садку "Кіт у чоботях", куди вони ходять з кінця минулого року.

Він розташований в закритому дачному селищі неподалік від села Грязь, де проживає сім'я Галкіна.

396891 396890

Перебування кожного зоряного малюка в дитячому соду коштує 320 тисяч рублів (130,5 тисяч гривень) в місяць. Якщо врахувати, що Максим одержує 90-100 тисяч євро за годину корпоративу, то сума не здається надмірною. За ці гроші дітей Примадонни вчать двом мовам, малюванню, хореографії, гри на музичних інструментах, хорового співу і багато чому іншому.

"У звичайні дні Лізу і Гаррі вранці привозить няня з водієм. А коли ми влаштовуємо заходи, Алла Борисівна і Максим приїжджають особисто, звичайно їх супроводжує кілька охоронців. Дивляться разом з іншими батьками подання, спілкуються з усіма діточками, хвалять і своїх, і чужих", — розповіли працівники дошкільного закладу.

За їх словами, в садку є традиція — влаштовувати свята для іменинників.

"Це буде перший день народження, який хлопці відзначать з однокашниками. Винуватці урочистості в цей день завжди приносять тортики, солодощі. До речі, Ліза і Гаррі дуже щедрі, — з радістю діляться іграшками, печивом, цукерками. Гаррі завжди краєм ока спостерігає за сестричкою, контролює, щоб її ніхто не образив, захищає. Та й взагалі, вони намагаються триматися разом — кращі друзі", — поділилася вихователька.