Новини про зірок
Подобається

Репер Серьога перекрив рух на дорогах в годину пік (фото)

12/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Репер Серьога перекрив рух на дорогах в годину пік (фото)

Музикант Серьога влаштував перегони на позашляховиках, в результаті чого на центральному проспекті зупинився весь транспорт.

Відомий білоруський репер Seryoga (Сергій Пархоменко) до свого 40-річчя (а відзначить його артист на початку жовтня) вирішив сам собі зробити подарунок і зняв кліп для проекту "Поліграф ШарікOFF" на нову роботу "Геліка Вані". Без казусів на зйомках не обійшлося. За сюжетом за Seryog'ой протягом усього відео їде конвой з німецьких позашляховиків, але процесія виявилася такою довгою, що міліції довелося перекрити рух на жвавому проспекті в годину пік на цілих півгодини. Водії, впізнавши за кермом іменитого репера, виходили з машин і знімали все, що відбувається на телефони, повідомляє Корупція.Стар

722416_1_w_1000 722416_5_w_1000

"Так вийшло, що Гелендваген виїхали на дороги вчасно, по команді режисера, а квадрокоптер, з якого проводилася зйомка, почав роботу не відразу, тому і сталася накладка", — пояснив ситуацію Пархоменко.

У кліпі "Поліграф ШарікOFF" задіяно 35 німецьких позашляховиків різних моделей вартістю від $ 100 до $ 200 тисяч.

"Ми збирали машини по всім знайомим, які приїхали до нас на зйомку в четвертій ранку. Я постійно нервував, що авто не так вистроєні, — виявилося, що сторонні люди, проїжджаючи повз на таких же машинах, просто підлаштовувалися під наше хід. У якийсь момент один з Геліка порівнявся зі мною, відкрилося скло, і водій показав мені на телефоні бій ірландця Конора Макгрегора, а режисер це зняв. Так в кліпі з'явився імпровізований кадр, де я показую кулак хлопцям на сусідньому Геліку, а вони мені — бій на телефоні", — згадує Seryoga.

За словами репера, в кліпі знялися його численні друзі, зокрема телеведуча одного українського телеканалу. Режисером відео став відомий сценарист і музикант Сергій Grey, автором ідеї виступив сам Seryoga. Однак, як запевняє Пархоменко, ніякого сюжету в кліпі немає:

"Я розумію, що ніхто не розхвилюється з приводу того, що якийсь"Поліграф ШарікOFF" щось там зняв. Років двадцять тому, коли артисти знімали кліпи, це ставало подією, їх прирівнювали до Бога…Зараз такого немає. Я зняв кліп ні про що, він нічому не вчить, там немає ніякої ідеї і сюжету, є тільки бюджет і реквізит".

Музикант запевняє, що він навмисне відмовився від вокальних синхронів у кадрі.

"Я не вважаю за потрібне відкривати рот, тому цього не роблю. Мені просто хотілося зняти крутий кліп — таким, яким я його бачу. Хочете — дивіться, не хочете — не дивитеся", — запевнив "Поліграф ШарікOFF".