Новини про зірок
Подобається

Прах Девіда Боуї розвіяли на фестивалі в США (фото)

12/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Прах Девіда Боуї розвіяли на фестивалі в США (фото)

Частину праху привіз з собою хрещеник легендарного музиканта

Частину праху британського музиканта Девіда Боуї було розвіяно на фестивалі Burning Man в американському штаті Невада. Прах доставив на захід його хрещеник.

Вдова Боуї – Іман – дала на це свій дозвіл. Церемонія в пам'ять про померлого музиканта, в якій взяли участь близько 70 осіб, пройшла в "Храмі" – спеціально зведеній тимчасовій дерев'яній споруді пірамідальної форми, де відвідувачі могли б пом'янути близьких, які залишили їх. Після закінчення тижневого фестивалю "Храм" був спалений, повідомляє Корупція.Стар

bez-nazvaniya

Композитор, співак, актор і художник Девід Боуї помер 10 січня 2016 року, через два дні після свого 69-річчя і випуску нового альбому Blackstar. До цього півтора року артист боровся з раком печінки.

Тіло музиканта таємно кремували 12 січня в Нью-Джерсі. Ні члени родини, ні близькі друзі не були присутні на церемонії. Пізніше прах був розвіяний над індонезійським островом Балі.

Боуї побажав приховати від широкої публіки місце свого поховання, щоб його могила не перетворилася на місце паломництва шанувальників.
За своє життя Боуї випустив близько 30 альбомів, серед яких The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars, Young Americans, Heroes, 1 Outside.
У його фільмографії "Людина, яка впала на землю", "Голод", "Лабіринт" і "Твін Пікс: Крізь вогонь" (приквел до серіалу "Твін Пікс").