Новини про зірок
Подобається

Ксенія Собчак вперше показала шанувальникам округлий животик (фото)

11/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Ксенія Собчак вперше показала шанувальникам округлий животик (фото)

Вагітна Ксенія Собчак зворушливо привітала чоловіка з днем народження

Перші чутки про цікаве положення відомої російської телеведучої Ксенії Собчак з'явилися ще на початку червня. Однак сама вона цю інформацію не підтверджувала. Втім, поступово живіт Ксенії, який округлявся, говорив сам за себе. Хоча телеведуча і намагалася носити просторий одяг, останнім часом зміни в її фігурі було вже важко приховати, повідомляє Корупція.Стар

Тільки днями, Ксенія офіційно підтвердила чутки про свою вагітність. Це сталося на конкурсі "Нова хвиля" у Сочі, де Собчак працювала як одна з ведучих. У рамках відкриття "Нової хвилі" Ксенія, ведучи церемонію разом з Сергієм Лазарєвим, поскаржилася, що "ніяке плаття вже не допоможе приховати вагітність".

Після цього, телеведуча стала охоче ділитися фотографіями з животиком, що округляється у своєму Instagram. Наприклад, опублікувавши один з останніх знімків, Ксенія вперше показала великим планом свій животик, і привітала таким чином свого чоловіка з днем ​​народження.

У любові начисто відсутній сенс. Але зате вона надавала сенс всього іншого. Вона зробила моє серце легким і порожнім, як повітряна куля. Я не розуміла, що зі мною відбувається. Але не тому, що подурнішала — просто в тому, що відбувається нічого було розуміти. Можуть сказати, що така любов неглибока. А по-моєму, те, у чому є глибина — вже не любов, це розрахунок або шизофренія ". Дякую тобі за все! Яке ж щастя, що ти все-таки існуєш! Більшу частину свого життя я думала, що тебе, як і Діда Мороза, просто придумали люди. Але ти є. Мій Єдиний і Неповторний Максим Віторган, c днем ​​народження!

написала Ксенія, використавши цитату з книги Віктора Пелевіна Священна книга перевертня.

14134563_662029917298047_1985543990_n 14288055_188617534893407_398726389_n