Новини про зірок
Подобається

Телеведучий Олексій Суханов купив у кредит квартиру у Юрмалі (фото)

10/09/2016     Автор: Ігор Нагорний
Телеведучий Олексій Суханов купив у кредит квартиру у Юрмалі (фото)

Телеведучий Олексій Суханов придбав у кредит квартиру у Юрмалі. Про це розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я купив у самий розпал, коли "Нова хвиля" була, бум. Ціни були шалені. Я купив невелику квартирку. Продав все майно у Москві, яке мені належало, за вийнятком квартири. яку я віддав дружині, якісь заощадження у мене були, все це склав і взяв кредит, купив тоді за 350 тисяч. Квартира 100 квадратів. Зараз квартири в Києві 300 тисяч коштують, це чим я володію з нерухомості, більше я нічого собі доки дозволити не можу, у мене навіть авто не має. Є ця квартира, в яку вклав все, виплатив кредит минулого року, чесно працюючи, я думаю, і це все що я маю у 40 років", — сказав Олексій Суханов, повідомляє Корупція.Стар

medium_b0658e8a805ef7007b9ba5d5f682226d

Нагадаємо, раніше телеведучий розповідав, що навідується у Юрмалу раз на місяць аби поливати квіти.

"Раз на місяць в Латвію літаю,тому що у мене там квіти, я їх поливаю. Але мені дійсно треба провітрюватися трішки, тому що юрмальске повітря соснове, морське, дійсно провітрює мозок, перезавантажує мене. А по-друге, дім є дім: там треба і прибратися, і пил протерти, тому, якщо я літаю, намагаюсь викроїти тиждень, адже я не настільки багатий, щоб літати на один день, — говорить Олексій Суханов і додає, що до останнього залишатиметься громадянином своєї Батьківщини, — громадянство — це не костюм — я до остатнього буду залишатися громадянином своєї країни, тому що я її люблю — я дійсно росіянин, але я інший росіянин навідміну від більшості, моїх співвітчизників, я не вата, я можливо здамся якимось ідіотом, але я щиро сподіваюсь, що у моїй країні скоро все зміниться і Путін стане історією".